Altijd gezellig * Heerlijke Buffetten * Gehele jaar geopend * Veel te beleven

Familiefeestjes, personeelsfeestjes, recepties, jubilea, zorggroepjes etc.

Museumboerderij Ot en Sien, een inspirerend museum om de tijd van toen te beleven. Uitermate geschikt voor families met kinderen.

Geniet van de heerlijke buffetten met producten uit voornamelijk ons eigen dorp. Een sfeervolle omgeving met verrassend veel mogelijkheden! Zie voor de verschillende buffetten op onze arrangementen pagina.

                               

Voorbeeld indeling:

  • Museumbezoek
  • 2 Kopjes koffie of thee met oranjekoek
  • Oudhollandse spelen
  • Warm en Koud buffet
  • Kosten: 23,50 vanaf 13 jaar en 15,00 4 t/m 12 jaar

 

De museumboerderij  

Museumboerderij Ot en Sien ter Surhuisterveen is een plek waar de tijd 100 jaar heeft stilgestaan. Hier vindt u nog het winkeltje, schooltje en de dokterspraktijk uit de tijd van toen. Unieke, nostalgische monumenten uit een periode van uitvindingen en burgerlijke rust. Geniet en beleef de sfeer van toen!                                                                               museum nov. 2013 068

Naast deze unieke monumenten beschikt de museumboerderij over moderne faciliteiten voor het nuttigen van een hapje of een drankje in ouderwetse sferen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het gehele museum is ook met een rolstoel te bezichtigen.

Sinds 2009 zijn Johanna en Sjirk Pitstra uw gastvrouw en gastheer. Samen met hun team zorgen zij voor een vriendelijk ontvangst in Surhuisterveen.

 

 

 

Video impressie museum

Ook RTL4 weet ons te vinden, hieronder een korte impressie van hun bezoek.

 

Hollandse spelen bij Ot en Sien