Huifkar

Op originele wijze van de natuur genieten in en rondom Surhuisterveen? Dit kan met de huifkar van Museumboerderij Ot en Sien. Deze ruime, geriefelijke huifkar heeft plaats voor maximaal 30 personen of 10 rolstoelen + 10 begeleiders

Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u gebruik maken van diverse arrangementen maar is het ook mogelijk om de huifkar te gebruiken als taxi om u op originele wijze te vervoeren van A naar B. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld naar het Blotevoetenpad brengen.

De huifkar is al te huren voor groepen van minimaal 10 personen. Speciale wensen zijn uiteraard in overleg mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. De prijs voor een huifkarrit bedraagt €3,00 per persoon in combinatie met een museumbezoek.

82 ot en sienwoning 059

ENKELE REACTIES

Januari 2018:

Wat een leuke locatie dit Museum. Wij hebben genoten van al het gene wat er te bieden was. In “de tijd van Ot en Sien”. Iedereen was vol lof en vol van bewondering. Allen hebben zich het eten goed doen smaken. Wij willen u dan ook hartelijk danken namens de hele familie voor deze mooie dag.

Decmber 2017:

We vonden het echt leuk. Gezellige sfeer, spontaan, eten was top! Groetjes van een verpleeghuisgroep

 

December 2017:

Prachtige al die herkenbare spullen, we hebben genoten. Heel waardevol, dit museum. Vrouwen van Nu

 

November 2017:

Ik vond het super leuk zeker de spelen en het schooltje, de puzzel vond ik ook leuk, eigenlijk was alles leuk. Groetjes Helena (10 jaar)

Oktober 2017:

Geweldig museum. We hebben erg genoten. Bedankt voor de gezellige middag/avond. Heel veel te zien, lekker buffet. Zeker voor herhaling vatbaar. Groet, een familie

Oktober 2017:

Verrassend mooi!!! Groet, Henk en Truus

Prachtig museum, veel groter dan we hadden verwacht. Vgr. J en T Wiers

 

Hollandse spelen bij Ot en Sien